Hírek

Hungaromed konferencia Budapesten-2019. október 7-9.

Ismét megszervezésre kerül a Hungexpo területén a Hungaromed konferencia. Nagyon hasznos információkat lehet szerezni az EGÉSZSÉGÜGY KONFERENCIÁJÁN ÉS KEREKASZTALON, DIGITÁLIS EGÉSZSÉGÜGY, a TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY, a KÓRHÁZI MENEDZSMENT, a MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓ kapcsán, de szó lesz a SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI EGYÜTTMŰKÖDÉSEKRŐL és ami még biztosan érint bennünket, az a BETEGBIZTONSÁGI KONFERENCIA, valamint a GYÓGYSZERÉSZKAMARA IS SZERETNE együttműködni a betegekkel, és még más érdekes programok is vannak.  Böngésszétek át a teljes konferencia ismertetőt, érdemes!

Orvostudományi, oktatási és sportügyi együttműködési megállapodásokat kötött Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztere háromnapos tokiói munkalátogatásán. Megállapodtak a ritka betegségek közös kutatásában, valamint genomikai és proteomikai közös kutatásokat is fognak végezni. A megállapodásról szóló cikk itt olvasható. 

A Nemzeti Betegfórum, a Betegszervezetek Magyarországi Szövetsége és az Európai Népegészségügyi Szövetség nevében ezúton szeretnénk tisztelettel invitálni Önt a Társadalmi és Betegszervezetek a Népegészségügyért elnevezésű, 2019 május 7-én kedden, 9:30 – 16:00-ig tartott kerekasztal megbeszélésre.
A konferencia teljes programja itt olvasható:

A támogatásról a részletes leírás itt olvasható.

Ritka Betegségek Világnapja 2019. február 24.

A rendezvény programja az alábbi linken érhető el: http://ritkanap.rirosz.hu/home/ritka-nap-2019

Pages

Subscribe to Hírek